Balotelli için hocasından mesaj; "Yoruldum"
Brescia'da forma giyen Mario Balotelli'ye, hocası Fabio Grosso'dan mesaj geldi.
Brescia Teknik Direktörü Fabio Grosso verdiği röportajda Atalanta derbisi ve Mario Balotelli konusunda açıklamalarda bulundu
Teknik direktör Grosso, Balotelli'yi Atalanta maçı kadrosuna dahil ettiğini ve ondan iyi bir performans beklediğini dile getirdi.
"HOŞUMA GİTMİYOR"
Balotelli'nin Brescia'ya yardımcı olabileceğinden emin olan İtalyan teknik adam, "Basın toplantılarında her zaman ondan bahsetmek hoşuma gitmiyor. Onunla gayet normal bir ilişkim var. Çok kaliteli özellikleri var ve tekrar ediyorum onunda kendine göre bir kişiliği var. Bunu sahada kullanabilirse bize yardımcı olabileceğinden eminim." dedi.
"BU, ÇOK DEĞERLİ BİR MAÇ"
Puana ihtiyaçları olduğunu belirten Grosso "Herkes bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Derbiler çok önemli. Kendinden emin bir takımla karşılaşacağız ve kesinlikle bize zor zamanlar yaşatacaklarından eminim. Ancak biz kendi hedeflerimize bakıyoruz. Atalanta'yı çok iyi tanıyoruz. Neyle karşı karşıya olduğumuzu biliyoruz. Takımıma çok fazla baskı yapmak istemem ama bu gerçekten değerli bir maç ve puana ihtiyacımız olduğuda bir gerçek." ifadelerini kullandı.
Brescia bu sezon Serie A'da 7 puanla 20. sırada yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!
























