Bafetimbi Gomis'i etkileyen 3'lü
Maçlardan önce rakip savunmacıları izlediği ortaya çıkan Bafetimbi'nin en çok Aziz Behich, Barış Başdaş, Uğur Demirok'u beğendiği öğrenildi.
Fotomaç
Galatasaray'da Igor Tudor'un 'Maçlardan önce rakip takımın savunmacılarını izler. Eksiklerini belirleyip, kendisini ona göre hazırlar' dediği Bafetimbi Gomis'in Süper Lig'de en çok beğendiği defans oyuncuları belli oldu.
Fransız yıldızın şimdiye kadar Bursasporlu Aziz Behich, Karabükspor'dan Barış Başdaş ve Trabzonsporlu Uğur Demirok'tan etkilendiği belirtildi.
Gomis, üç oyuncuya karşı da gol atamamıştı. Golcü oyuncunun bu haftaki rakipleri Medipol Başakşehir'in stoperleri Epureanu ve Attamah'ın da maç CD'lerini izleyip, zayıf yönlerini araştırdığı belirtildi.
Fransız yıldız Gomis, Süper Lig'de 11 haftada attığı 11 golle Jahovic ile birlikte krallıkta zirveyi paylaşıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

























