Bafetimbi Gomis, Milan Baros'a selam çaktı
Bafetimbi Gomis bir kez daha kendine hayran bıraktı. Sarı-kırmızılı yıldız, attığı gollerle hem rekorları kırdı hem de takımını liderliğe taşıdı.
Galatasaray'ın Antalyaspor'u devirip liderliğe oturduğu gecede Bafetimbi Gomis fırtınası esti. Fransız golcü, rakip fileleri 2 kez sarsarak, hem rekorları kırdı hem de zirveye oturan takımında başrolü oynadı.
Gomis, ligde 20. kez forma giyerken, 17. golüne ulaştı. Aynı zamanda gol krallığı yarışında 17 gollü Trabzonspor'un yıldızı Burak Yılmaz'ı da yakalayarak, iddiasını kanıtladı.
Tecrübeli yıldızın bir diğer başarısı, ise Fatih Terim'in Galatasaray kariyerindeki 600. golüne imza atması oldu. Gomis, hocasının tarihi anında ön plana çıkıp güzel bir tesadüf yakaladı.
25 MAÇTA 20 GOL
32 yaşındaki futbolcu bir başarı daha elde etti. Gomis, lig, kupa ve Avrupa Ligi maçları dahil olmak üzere bu sezon 25. maçında 20. golünü atarak, 2008-09 sezonundan beri yakalanamayan bir rakama ulaştı.
2008-09 sezonunda bir sezonda 20 gol barajını aşan Milan Baros'tan sonra Gomis bu başarıyı elde eden ikinci futbolcu oldu.
16: Gomis, bu sezon iç sahada atılan 30 lig golünden 16'sına katkı verip yüzde 53'üne imza attı. Gomis, 12 gol 4 asistle iç saha maçlarını oynuyor.
13: Galatasaray evinde 13 maçtır (12 galibiyet, 1 beraberlik) yenilmiyor. Fatih Terim de, Galatasaray'ın başında ligde iç sahada oynadığı 140 maçın sadece 13'ünü kaybetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leeds United, Newcastle'ı gole boğdu!

Inter'den 5 golle gövde gösterisi

Roma ligde doludizgin gidiyor!

Como, Parma'ya da geçit vermedi!

Atletico Madrid ve Juventus, Madueke'yi takipte

Acun Ilıcalı: "Şu anda rüyadayız!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Lamine Yamal'dan Ballon d'Or yanıtı!

Vinicius Junior'dan Arda Güler itirafı!

Liverpool'a kötü haber: Bradley Barcola




















