Bafetimbi Gomis, gönüllere taht kurdu!
Kendisi için değil, takım için mücadele eden Fransız forvet Bafetimbi Gomis, taraftarın gönlüne taht kurdu.
Habertürk

Bafetimbi Gomis şimdiden taraftarın gönlünde taht kurdu. İdmanlarda en çalışkan futbolcuların başında gelen 32 yaşındaki yıldız, Florya’da da sempatik ve yardımsever davranışlarıyla takdir topluyor.
Kendisi için değil, takım için mücadele eden Fransız forvet, Sivasspor maçındaki golü sonrası tribünlere kendisine penaltı jesti yapan Selçuk’u işaret edip kaptanı alkışlatmıştı.
Lider kişiliğiyle öne çıkan ve arkadaşlarını ateşleyen Gomis lige damgasını vurdu. Kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle geçmişte bayılma problemleri yaşayan Gomis, sadece ayaklarıyla değil, kalbiyle de futbol oynadığını ilk üç haftada herkese gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız hamlesi!

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus
