Badou Ndiaye, gecikmeli olarak antrenmanda!
Galatasaray'a döneceği iddia edilen Badou Ndiaye, iki gün gecikmeli olarak Stoke City antrenmanına katıldı.
Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında 16 milyon Euro'ya Stoke City'e sattığı ve kiralık olarak tekrar kadrosuna katmak istediği Badou Ndiaye, transfer dedikoduları arasında Stoke City antrenmanına katıldı.
Stoke City teknik direktörü Gary Rowett, 27 yaşındaki futbolcu için ''Ndiaye'nin çok yetenekli bir futbolcu olduğunun farkındayız. Avrupa'dan çok sayıda takım onunla ilgileniyor ama hala sözleşmesi devam ediyor ve bizim futbolcumuz.'' sözlerini kullandı.
PAYLAŞIMI HEYECAN YARATMIŞTI
Senegalli futbolcunun geçtiğimiz gün bavul ve pasaport paylaşımı yapması, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir heyecanla karşılanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou
























