Badou Ndiaye: "Fatih hocaya sorun"
Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri maç sonrasında geleceği ile ilgili soruyu da yanıtladı.
Galatasaray'da Stoke City'den kiralık olarak oynayan Badou Ndiaye, 3-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrasında konuştu.
Kayserispor'un attığı golde hatası olan Ndiaye, "Yediğimiz golde sorumluluk bendeydi. Kornere atabilirdim, taca atabilirdim ama oyuna sokmak istedim. Arkadaşlarım da, ben de aslan gibi mücadele ettik ve geri döndük" dedi.
"BABAM BANA MESAJ ATTI"
Maç sonunda babasının mesaj attığını kaydeden Badou Ndiaye, "Açıkçası babam bana bir mesaj attı, 'Kendine çok güveniyorsun dedi.' Bu bana iyi bir ders oldu. Yanımda Emre vardı ama ben Emre'yi göremedim" diye konuştu.
"BUNU FATİH HOCAYA SORMAK LAZIM"
Gelecek sene takımda olup olmayacağı sorulan Senegalli oyuncu, "Bunu Fatih hocaya ve yönetime sormak lazım. Bana söz düşmüyor" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mikel Arteta: "Her şey hala bizim elimizde"

Alvaro Arbeloa'dan Arda Güler'e büyük övgü

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

























