Badou Ndiaye: ''Benim bir sorunum yok''
Galatasaray'ın Senegalli orta sahası Badou Ndiaye, milli takım teknik direktörü Aliou Cisse ile bir sorunun olmadığını belirtti.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Badou Ndiaye, milli takımında teknik direktör Aliou Cisse ile sorunlar yaşadığı iddialarını yalanladı.
Senegal basınına konuşan Ndiaye, ''Cisse ile hiçbir sorunum yok. Hiç olmadı da. Kariyerim boyunca teknik direktörler ile iyi anlaştım. Norveç, İngiltere, Türkiye, gittiğim her yerde teknik direktörlerle aram iyi olmuştur.'' sözlerini kullandı.
''ÇOCUKLUK YAPACAK DEĞİLİM''
Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Senegalli orta saha, ''Bir futbolcunun kariyeri kısa sürer. O yüzden çocukluk yapacak değilim. Tüm enerjimi ve konsantrasyonumu kariyerime ve geleceğime saklıyorum.'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi

Real Madrid seçimleri çıldırdı: Erling Haaland!

Florentino Perez resmen açıkladı: Mourinho

La Liga'da yılın golü Arda Güler'den

Napoli, Rasmus Höjlund'u takımda tuttu!

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi




























