Aytaç Kara, "Sözümden dönmem" dedi, Galatasaray'ı seçti
Kasımpaşa'dan Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaşırken söz verdiği belirtildi.

Beşiktaş'a attığı golle Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren Aytaç Kara, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Bu sezon 4 gol-2 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor.
Kasımpaşa'dan ayrılması kesinleşen Aytaç, Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı. Birçok takımdan teklif alan başarılı orta saha oyuncusunun "Sözümden dönmem'' dediği ve sezon sonunda sarı-kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi. G.Saray bu transfer için Kasımpaşa'ya bonservis bedeli ödemeyecek.
Aytaç Kara, bu sezon mavi-beyazlı forma ile 26 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergilemişti. Aytaç Kara, son olarak Beşiktaş maçının ardından kulüp CEO'su Serkan Reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Luka Modric'i kadrosuna kattı

Arsenal'in yeni gündemi: Eberechi Eze

Johan Bakayoko, RB Leipzig ile anlaştı!

Barcelona, Bryan Zaragoza'yı takipte

Jhon Arias, Wolves yolunda!

Barcelona, Roony Bardghji transferini açıkladı

Lamine Yamal'ın doğum günü partisi başına dert açtı

Arsenal, Cristhian Mosquera transferinde sona yaklaştı

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!
