Aysal'ın sahip çıktığı o özel isim...
Takımın hırslı ve tutkulu oyunundan memnun olan başkan Ünal Aysal, eleştiri oklarının hedefinde olan özel bir isme sahip çıktı.
Webaslan.com
Muslera'nın hiç bilmediği, tanımadığı bir ülkeye geldiğini ve bu durumun bazı zorlukları da beraberinde getirebileceğini belirten Ünal Aysal, "Muslera gerçekten bizim uzun bir süre sonunda kadromuza kattığımız bir isim. Hem teknik direktörümüz hem de transfer komitemizdeki arkadaşlarımızın Muslera konusunda hiçbir şüphesi yoktu. Şu anda bazı hataları goller yemiş olabilir ancak kalitesi belli bir isim. Belki bazı sorunları olabilir, araştırıp destek vermek lazım." dedi.
Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 7 maçta kalesinde toplamda 9 gol gören Fernando Muslera, Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında kalesini gole kapatmış; Eskişehirspor ile oynanan maçta ise cezası nedeniyle forma giymemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!

Paris Saint-Germain, Michael Olise için devrede!

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi























