Aysal'ın planları ters tepti!
Başkanımız Ünal Aysal, Karabükspor maçı öncesi olağanüstü uygulamaları başlatınca takım bir anda geriye gitmeye başladı.

-WEBASLAN DETAY- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında dalgalı bir performans gösterdikten sonra, ikinci yarının başlamasıyla birlikte üstüste galibiyetlerle puan farkını 4'e kadar indirmişti.
Şubat başında Bursaspor'u 6-0, Eskişehirspor 3-0 mağlup eden Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında farka gidebileceği bir maçta 2-2'yle 1 puana razı olduktan sonra iç sahada Beşiktaş'ı 1-0 yenip, Arena'da Chelsea'ye ecel terleri döktürmesine rağmen 1-1'lik skorla Londra'ya gidecekti.
Chelsea'yi eleme ihtimalinin belirmesi üzerine, Galatasaray yönetimi de planlar yapmaya başladı. Sarı kırmızılılar Rize deplasmanında yine iyi oyununa rağmen 2 puan bırakırken, Akhisar'ı üstünbir oyunla 6-1 geçerek Karabük deplasmanı öncesi yükseliş trendindeydi. Bu maç öncesi Aysal ve ekibi, Karabük deplasmanından önce takımın dış saha performansını ve motivasyonunu artırmak için bir dizi uygulamanın startını verdi.
AYSAL TAKIMA HEYECAN VERMEK İSTEDİ
Yöneticiler sürekli Florya'ya gidecek, her oyuncuyla yakından ilgilenilecek ve dertleri, sorunları çözülecekti. Tüm maçlar için özel primler açıklanıyor, futbolcular motive edilmeye çalışılıyordu. Karabük deplasmanı öncesi tek bir yöneticinin bile olmadığı deplasman maçlarına çıkan Galatasaray'a, Karabük'te tüm yöneticiler tribünden destek verecekti. Hatta, Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım da tribünlerdeydi. Aysal, maç öncesi soyunma odasına gidip motivasyon konuşması yaptı.
UYGULAMALAR POZİTİF DEĞİL "NEGATİF" ETKİ ETTİ
Ardından, Galatasaray'ın o maça kadar olan iyi oyunu bir anda tepetaklak geri gitmeye başladı. Karabük ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, Chelsea deplasmanında hiçbir varlık gösteremedi. Muslera'nın olağanüstü oyunu maçı 2-0'da tuttu. Ligin son sırasında yer alan ve İstanbul'dan en son 40 yıl önce galibiyetle çıkan Kayserispor, Mouche'nin son dakikada attığı golle 3 puanı aldı. Tribünler Aysal'ı istifaya çağırırken, Terim ve Albayrak'a sevgi gösterilerinde bulundu.
Tribünlerle barışma maçında Bursaspor karşıısında 2-0 öne geçen Galatasaray, büyük avantajını koruyamayarak 2-2 berabere kaldı. İkinciliğin daha gerçekçi bir hedef olduğu takım ve yönetim tarafından kabul gördü ama Beşiktaş 3 puan bırakmasına rağmen, Konya'da uyumsuz ve isteksiz Galatasaray 0-0'lık sonuçla İstanbul'a döndü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
