Aysal'ın en büyük sıkıntısı...
14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan Ünal Aysal kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atmasına rağmen muhalefet tarafından eleştirilmeye devam ediyor.
Akşam

Seçimin yapıldığı Mayıs'ta hisseler 400 bin TL civarında olmasına rağmen o dönemde satış yapılmadı. Yönetim acil borçları cebinden kaynak sağlayarak karşılarken, satışlar borsanın düşüşte olduğu Ağustos ayında başladı. İlk hisse satışları 244-255 fiyat aralığından gerçekleşti.
BANKALARI SOLLADI!
Galatasaray'ın son yaptığı 90 bin lotluk satış ise 191-176 TL fiyat aralığı ile en alt düzeye indi. Hisseler bu kadar değer kaybetmişken en yüklü satışın yapılması ise ayrı bir eleştiri konusu oldu.
Aysal yönetimi aynı sayıdaki hisseyi göreve geldiği mayıs ayında satsa yaklaşık 53 bin TL daha yüksek bir gelir elde edecekti. Son satışlarla Aysal döneminde el değiştiren hisselerin oranı yüzde 16.61'e ulaştı. Eldeki GSARAY hisseleri ise 83.38'den, 66.77'ye geriledi.
Satılan toplam lot miktarı 475 bini bulurken Cim-Bom'un sermayedeki payı da 66.77'ye geriledi. Denizbank'ta kredi karşılığı rehin olan yüzde 33'lük pay da hesaba katılırsa çoğunluk hissesi G.Saray yönetiminden çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
