Aysal'dan Yarsuvat'a cevap
Ünal Aysal, kendi dönemi için 'çok garip borçlanmalar yapmış' diyen Duygun Yarsuvat'a yanıt verdi.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, kendi dönemi için 'çok garip borçlanmalar yapmış' diyen başkan Duygun Yarsuvat'a yanıt verdi.
Yarsuvat'ın dün NTV Spor'a yaptığı, "Ünal Aysal garip borçlanmalar yapmış. Daha başka şekilde ifade ederim ama çok ağır olur" şeklindeki açıklamalarına Aysal'dan yanıt gecikmedi.
"YARSUVAT BÜTÜN GALATASARAYLILARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYOR"
Hürriyet'e konuşan Ünal Aysal, Galatasaray Kulübü Genel Kurul üyelerinin 28 Mart'ta yapılan mali kongrede kendisini ibra ettiğine gönderme yaparak, "Duygun Yarsuvat'a verilecek en gerçekçi cevap; 28 Mart 2015'de genel kurul üyelerinin şahsıma dönük destek ve takdir oylarıdır. Bu tip yalan yanlış beyanların bütün Galatasaraylıları üzdüğünü ve hayal kırıklığını uğrattığını belirtmek isterim" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee

Florian Wirtz için yarış kızıştı!

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!
