Aysal'dan Anderlecht maçı yorumu
Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılı kulübün Huawei ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasının ardından basın mensuplarının Şampiyonlar Ligi ile ilgili sorularını cevaplandırdı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bir puan alarak başladıklarını belirterek, " Diğer puanlar da takip edecektir diye ümit ediyoruz. Biz ekibimize güveniyoruz" dedi.
Aysal, sarı-kırmızılı kulübün, Huawei ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasından sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçında Belçika'nın Anderlecht takımı ile 1-1 berabere kalarak gruba bir puanla başladıklarını belirten Aysal, "İlk maç ve ilk adım. Bir puanla başladık. Diğer puanlar da takip edecektir diye ümit ediyoruz. Biz ekibimize güveniyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden bu sene iyi bir neticeyle çıkacağız" diye konuştu.
Aysal, bütün zorluklara, yabancı kısıtlamalarına rağmen başarılı olma konusunda son derece kararlı olduklarını vurgulayarak, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanmanızı rica ediyorum" ifadesini kulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG - Tottenham: Muhtemel 11'ler

Romulo, 25 milyon euro'ya Leipzig yolcusu!

Newcastle, Malick Thiaw'u kadrosuna kattı

Donnarumma'dan Paris Saint-Germain'e veda paylaşımı!

Real Madrid'de Arda Güler şov!

Manchester City'de Ederson yerine Gianluigi Donnarumma

Paris Saint-Germain'de siyasi ayrılık!

Loic Bade, Sevilla'dan Leverkusen'e!

Bournemouth'tan 17.2 milyon euro'luk satış!

Chelsea'de Xavi Simons ısrarı
