Aysal uğur yaptı!
Ünal Aysal ile Abdürrahim Albayrak, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı otelde kamp yaptıklarını ve başkan Ünal Aysal'ın yine geçen yıl olduğu gibi aynı masada ve aynı sandalyede oturduğunu belirtti.
Webaslan.com
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe maçı öncesinde aynı otelde kamp yapan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın derbi öncesi yaptığı uğuru Abdürrahim Albayrak dile getirdi.
Otel lobisinde Ünal Aysal ile birlikte Galatasaray TV'ye demeç veren Abdürrahim Albayrak, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı otelde kamp yaptıklarını ve başkan Ünal Aysal'ın yine geçen yıl olduğu gibi aynı masada ve aynı sandalyede oturduğunu belirtti.
Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarına katılmayan Abdürrahim Albayrak'ın önümüzdeki sezon kulüpte görev almayacağı ve Ünal Aysal ile arasında sorun bulunduğu iddiaları uzun bir süre gündemde kalmıştı. Aysal ve Albayrak, Fenerbahçe derbisinden önce bir araya geldi ve bir anlamda dedikoduların da önüne geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi





























