Aysal transfere yeşil ışık yaktı!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Burak Yılmaz hakkında konuşurken, teklif gelmesi durumunda golcü oyuncunun Chelsea'ye gidebileceğini açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
Aysal, golcü oyuncunun ve Chelsea'nin istemesi durumunda transfere izin vereceğini ima ederken, ''Eğer Burak gitmek isterse ve Chelsea de ilgilenirse tabi ki, neden olmasın? Benim tercihim Türk futbolcuların Avrupa liglerinde oynamalarından yana'' ifadelerini kullandı.
İngiliz basınına konuşan Ünal Aysal, Chelsea'den henüz bir teklif aldınız mı sorusuna, ''Hayır, şuana kadar almadık. Lazio ile yaz transfer döneminde görüşmelerimiz oldu ancak şartlar sağlanamadığı için gerçekleşmedi'' şeklinde cevap verdi.
Ada basını sezona iyi başlayamayan Chelsea'nin ve Jose Mourinho'nun devre arasında kadroya bir forvet transfer etmeyi düşündüğünü son günlerde sık sık manşetlerine taşıyor. Burak Yılmaz da adı geçen isimler arasında yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!


























