Aysal transfer 'bitmedi' dedi
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, genç transferleri değerlendirirken, Astori ve Ranocchia için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Bugün
Nitekim Cimbom son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlamasına rağmen takımdaki birçok futbolcunun artık kariyerinin son dönemlerine adım atmış olması camiada endişelere neden oluyordu. Takım kadroya katılan 9 yeni isimle bir anda bambaşka bir kimliğe kavuşurken Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal adımlarını tamamen planlı bir şekilde attıklarını söyledi.
Gençleştirme operasyonunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu dile getiren Aysal "Devre arasında transfer açısından oldukça yoğun bir süreç yaşadık. İnşallah her şey istediğimiz ve planladığımız gibi olacak" ifadelerini kullandı. Aysal, yabancı stoper arayışlarında isimleri geçen Cagliari'li Davide Astori ve İnter'li Ranocchia konusunda ise çalışmaların sürdüğünü, görüşmelerin neticelenmesinin yakın olduğunu sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

























