Aysal 'Terim'i suçladı!
Galatasaray'da son dönemde alınan kötü sonuçların sebebi sorulan Ünal Aysal, Fatih Terim'i hedef gösteren bir açıklama yaptı.
Bugün
Bugün Gazetesi'ne konuşan ve Akhisar deplasmanında kaybedilen 3 puanı takımın kondisyon eksikliğine bağlayan Aysal, "Takımımızın şu andaki sorunları; futbolcularda mevsim başından beri süregelen kondisyon eksikliği ve de kötü alışkanlıklar! Bunun dışında hiçbir problemimiz bulunmuyor" diye konuştu.
Mancini’ye güveni tam
Akhisar maçında yaşanan puan kaybının telafisinin mümkün olduğunu belirten Başkan Ünal Aysal, "Yeni hocamızın 1 ay içerisinde bunu düzeltmesi mümkün. Bu süre zarfında ligimizdeki diğer takımları daha yakından tanıma ve değerlendirme şansını bulacaktır. Ligde daha çok karşılaşma yapılacak. Geri dönüş için yeterli zaman var" ifadelerini kullandı.
İtalyan hoca da vurguladı
Galatasaray’daki kondisyon eksikliğini Sarı-Kırmızılıların İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini de dile getirerek, Akhisar maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "10-11 oyuncumuzu milli takımlara vereceğiz. Ama fizik-kondisyon açısından bu arayı değerlendireceğiz" dedi. İtalyan çalıştırıcı, geldiği ilk günden beri antrenman ve testlerde takımın kondisyonu olmadığı konusunda görüş bildirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler için Real Madrid'den resmi açıklama

Napoli sahasında Torino'ya şans tanımadı!

Bayern Münih evinde zorlanmadan kazandı

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son dakikada güldü!

Arda Güler farkı: Real Madrid'de zirvede!

Antoine Griezmann'dan transfer kararı!

La Liga'da takımlar "retro forma" ile sahada

Real Madrid'e "taraftarlarının ırkçı davranışları" nedeniyle para cezası

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

Manchester United'da Bruno Fernandes'e yeni kontrat!























