Aysal, Soma'da bunları söyledi!
Başkanımız Ünal Aysal ve yöneticimiz Emir Sarıgül, Soma'daki maden patlamasının ardından olay yerine giderek vatandaşlarımızın yanında bulundu.
Başkanımız Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Emir Sarıgül, incelemelerde bulunmak ve yardımları iletmek adına bugün Soma'ya gitti.
Sarı-kırmızılı kulübümüzün iki yardım tırı da bu sabah saatlerinde Soma'ya ulaştı. Yardımların dağıtımı için Galatasaraylı taraftarlar da seferber oldu.
Öte yandan Başkanımız Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyemiz Emir Sarıgül, ilçede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'la görüşen Başkanımız Ünal Aysal, taziyelerini bildirdi.
Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ile de görüşen Başkanımız Ünal Aysal, yardımların teslimatının ardından açıklamalarda bulundu.
Aysal "Halkımızın bütün acılarını paylaşmak bizim görevimiz. Soma halkı ile bağlarımız çok eskiye dayanıyor, onları anlamak, acıları hafifletmek ve paylaşmak için buradayız. Burada kardeşlerimizin acısını paylaşacağız ve akşama kadar tespitler yapacağız. Emir kardeşimiz bu konuda büyük bir destek oldu" dedi.
Yönetim Kurulu Üyemiz Emir Sarıgül ise "Van depreminde olduğu gibi Soma'da da gereken yapılacak. Valimiz ve kaymakamımızla görüştük. Galatasaray camiası olarak Soma'daki yaraları sarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























