Aysal, Prandelli'ye kitap hediye etti
Başkanımız Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımımızın yeni teknik direktörü olan İtalyan Cesare Prandelli'ye kitap hediye etti.
Anadolu Ajansı
Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Cesare Prandelli, başkan Ünal Aysal'dan imzalı bir Galatasaray Tarihi kitabı hediyesi aldı.
Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, Ünal Aysal ile Prandelli'nin, Galatasaray'ın tarihi ve başarılarıyla ilgili uzun bir sohbet gerçekleştirdikleri, İtalyan teknik adamın tarih merakını öğrenen Aysal'ın, kendisine hem Galatasaray’ı hem de Atatürk’ü anlattığı kaydedildi.
Aktarılan bilgilerden etkilenen Prandelli'ye başkan Aysal tarafından, imzalı bir Galatasaray Tarihi kitabı ile Galatasaray rozeti hediye edildiği, sohbetin devamında ise ikilinin sarı-kırmızılı takımın geleceğini konuştukları bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı

Eintracht Frankfurt, Onyedika'yı açıkladı

Edin Dzeko, imza atmaya gitti

Barcelona'nın Ferran Torres için beklentisi!

Randal Kolo Muani için Juventus'ta geri sayım




























