Aysal patladı: ''Düne kadar yalvaranlar''
G.Saray’da Abdurrahim Albayrak’ın Ünal Aysal ve yönetimi hakkında yaptığı sert açıklamalara Aysal’dan zehir zemberek bir yanıt geldi.
Milliyet

Önce Mancini’nin ayrılması ve Prandelli’nin gelişine açıklık getiren Aysal, “Mancini’yi beş dakikada getirdim, 5 dakikada da öpüşerek ayrıldık. Prandelli için de aynı şey geçerlidir. Daha önce de açıklamıştım ama iyi anlaşılmamış, ya da anlamak istememişler. Sözleşmede cezai madde olmadığını bir kez daha belirtmek isterim. Mancini nasıl ayrıldıysa, Prandelli ile de beş dakikada öpüşüp ayrılabilirler. Ama isterlerse” dedi.
Dört takım çalıştırma meselesini de anlatan Aysal, “Sanırım o da anlaşılmamış. Bu benim bir hayalimdi. Avrupa’da Galatasaray ismiyle özdeşleşen dört takım olmasını istiyordum. Ama sözleşmede bununla ilgili herhangi bir şey zaten yok” ifadesini kullandı.
Tehdit gibi!
“Bu yönetim enkaz edebiyatı üzerinden beni vurmaya çalışıp meşhur olmak istiyor” diyen Ünal Aysal, sözlerini şöyle tamamladı:
“Daha düne kadar kapımda dolaşıp bana yalvaranların bu yaptıkları açıklamaları anlamak mümkün değil. Her türlü yalan yanlış ifadeye rağmen, Galatasaray’ı düşünerek konuşmama düşüncesindeydim. Ama şahsıma yapılan bu açıklamalara dayanamadım. Ben buradayım. Ve verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Ayrılmadan önce uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarına yaptırdığım çalışmalar ortada. O raporda her şey ayrıntılarıyla yazıyor. Gerekirse bundan sonra da başka açıklamalar yapabilirim. Umarım buna mecbur kalmam.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
