"Aysal para verse bulamaz"
Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi ve TJK Genel Sekreteri Hattat, yönetimdeki bazı değişiklikler konusunda Ünal Aysal'ın hatası olduğunu savundu.
Türkiye Jokey Kulübü’nde genel sekreterlik görevi yapan Osman Hattat, Hürriyet’e konuştu. Hattat, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın kurduğu yeni yönetimin çok tecrübesiz isimlerden oluştuğunu söyledi.
G.Saray eski yöneticilerinden Osman Hattat, “Kötü saha sonuçlarında takımın paniklelememesi için Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi isimler devreye girip toparlayıcı bir rol üstlenebiliyordu. Şimdi Terim tek başına herşeyi göğüslemek zorunda kalacak” diye konuştu.
‘YOKLUKLARINI HİSSEDER'
Aysal’ın bu iki isimle yollarını ‘tek adam’ olmak için ayırdığını düşündüğünü söyleyen Hattat, “Başkan yanlış hamle yaptı. Dürüst ve Öztürk’ün yokluğunu hissedecek. Bu iki ismi parayla bulamaz” dedi.
Abdürrahim Albayrak’ın yokluğunun hissedilmeyeceğini iddia eden Osman Hattat, aslında Terim’in futbolcularla çok içli dışlı olunmasını sevmediğini belirtti. Hattat, buna karşın kadro kalitesi nedeniyle G.Saray’ın şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"























