Aysal müjdeyi verecek!
Galatasaray’ın patronu Ünal Aysal, 8 takviye yaptıkları transfer dönemini değerlendirdi ve sponsor hakkında konuştu

Geçen sezon şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu 8 yeni isimle takviye etmişti. Ancak transfer çalışmaları, kadrodaki yabancı fazlalığı nedeniyle uzun bir zaman dilimine yayılmıştı. Amrabat, Dany ve Ontivero gibi isimlerle yollarını ayırmakta zorlanan yönetim bu yüzden yeni imzaları transferin son gününe kadar sarkıtmak durumunda kalmıştı.
Son 2 güne kaldı
Kadrosunu son 2 günde imza attırdığı Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili ile güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, aradığı kadro derinliğini geç de olsa yakalamayı başardı. Bu isimlerden önce Yasin Öztekin, Sinan Bolat, Kaan Baysal, Sinan Gümüş ve Olcan Adın'ı da renklerine bağlayan Galatasaray, toplam 8 isim için bonsevis ve yılık ücretlerle birlikte 50 milyon 545 bin euro harcama yaptı.
‘Sponsoru çözeceğiz’
Geçirdikleri meşakkatli transfer süreciyle ilgili BUGÜN'e değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sonuçtan memnun olduklarını söyledi. Transfer çalışmaları esnasında oldukça yoruldukları itirafında bulunan Aysal "Çeşitli güçlükler oldu ama başarılı bir süreci geride bıraktık" ifadelerini kullandı.
Aysal en çok transferde ağır davranmakla eleştirilmeleriyle ilgili olarak da “Önceliğimiz kadromuzda hocanın düşünmediği yabancı oyuncuları göndermekti. Önce bunu yapmalıydık” ifadelerini kullandı.
Öte yandan henüz bulunamayan forma sponsoru konusunda ise Sarı-Kırmızılıların patronu, "Bu konuyla ilgileniyorum. Er geç çözeceğiz" bilgisini verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Crystal Palace taraftarlarından UEFA'ya protesto!

Tottenham'dan Palhinha'ya yakın takip!

Wesley Sneijder'den Real Madrid'e 'ego' uyarısı

Estupinan, Milan için geliyor!

Real Madrid'de 10 numara kararı!

Xabi Alonso'dan Brahim Diaz'a kötü haber

Juventus, Porto'dan Conceiçao'nun bonservisini aldı

Matias Vecino'ya hırsızlık şoku!

Feyenoord, Casper Tengstedt transferinde sona yaklaştı

Gyökeres Arsenal'e çok yakın!
