Aysal: "Başka meyveleri deneyeceğiz"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Her şeyin mevsimi var, çileğin mevsimi başkaydı. Şimdi başka meyveleri deneyeceğiz."
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basketbol takımının Banvit'i devirdiği mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın futbolda lig haricinde diğer branşlarda başarılı olduğunu ve güzel bir yıl geçirdiklerini söyleyen sarı-kırmızlılıların başkanı transfer mesajı da verdi.
Bu sene "çilek" transferi yapmayacaklarını söyleyen Aysal başka alternatiflere yöneleceklerinin sinyallerini verdi.
Finallerdeki Fenerbahçe eşleşmesine değinen Aysal, "Fenerbahçe ile bütün maçlarımız son derece heyecanlı ve güzel geçiryor. İnşallah fair play bazında bir mücadele olur. Taraftar faktörü çok önemli, her yerde taraftarın çok büyük rolü var" diye konuştu.
Transferdeki "çilek" beklentilerine yanıt veren başkan Aysal, "Her şeyin mevsimi var, çileğin mevsimi başkaydı. Şimdi başka meyveleri deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!

Bouaddi'den M. City'ye "Hemen gelirim" mesajı!

Borussia Dortmund, Emirates Kupası'nın sahibi!

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

























