Aysal: "Başınızı öne eğmeyin"
Karabük'te 2 puan bırakan G.Saray'da devreye Başkan girdi. Aysal, maç sonrası İstanbul'a dönüş yolunda teknik heyet ve takım kaptanlarıyla toplantı yaptı.

Bu sezon deplasmanlardaki kötü grafiğine Karabük'te de son veremeyen Galatasaray’da başkan Ünal Aysal hem teknik ekibe, hem de futbolculara destek oldu.
Karabükspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan sarı-kırmızılılarda İstanbul'a dönüş yolunda adeta doping etkisi yaratacak gelişmeler oldu. Aysal, Kastamonu-İstanbul seferini yapan uçakta ön bölümün boşaltılmasını istedi.
Yardımcıları ve yöneticilerden uçağın ön tarafını boşaltmasını isteyen Aysal, Mancini, Tugay Kerimoğlu ve kaptanlar ile birlikte toplantı yaptı. Aysal, “Şampiyonluk gitmedi. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiç kimsenin kafasını yerde görmek istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bundan sonraki bütün maçları kazanın” dedi.
Mancini de söz alarak, “Ben de başkan ile aynı görüşteyim. Karabük maçı ve puan kaybı geride kaldı. Şampiyon olacağımız inancını kaybetmeyin yeter. Bundan sonra sadece deplasman değil, bütün maçlarımızı kazanacağız” şeklinde konuştu.
Daha sonra Aysal tekrar söze girerek, “Eğer kalan 4 deplasman maçını da kazanırsanız, priminiz adam başı 165 bin dolar olacak. Zaten Arena’da maç kaybedeceğinizi düşünmüyorum” diyerek hem jest yaptı, hem de Chelsea maçı öncesi güven tazeledi.
Kaynak: Ntvspor
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres'in babası gözyaşlarına boğuldu

Liverpool'un Ekitike ısrarı sürüyor

Bernardeschi ülkesine döndü

Nottingham Forest'tan İtalya çıkarması

Marcus Rashford, Barcelona'ya doğru!

Bayer Leverkusen, Flamengo U20'ye farklı mağlup oldu

Roma, Wesley transferinde sona doğru!

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri
