Aysal: "Arıya ihtiyacımız var"
Başkanımız Ünal Aysal taraftarımızın merak ettiği konulara bütün içtenliğiyle cevap verdi.
Ünal Aysal: "Koşan, basan, sürekli takımı için mücadele eden çalışkan arılara ihtiyacımız var."
Sneijder gidecek mi? Muslera için teklif geldi mi? Drogba gitti, peki bu sezonun çileği kim olacak?
"İki kupayı da alırız"
“Bu yaz transfer sezonunda şimdilik ‘çilek’ düşüncemiz yok! Daha doğrusu önceliğimiz ‘yıldız’ değil. Çünkü zaten takımımızda birçok yıldız var. Şu an hedefimiz, ‘yıldız’ yerine ‘çalışkan arı’ almak... Özetle‘çilek’ değil ‘çalışkan arı’ peşindeyiz..."
"Koşan, basan, sürekli takımı için mücadele eden çalışkan arılara ihtiyacımız var. Tüm kupalarda mücadele verebilecek geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Hem ligi hem kupayı kazanacağımızı, Şampiyonlar Ligi’nde de ilk etapta gruptan çıkacağımızı düşünüyor ve arzuluyorum."
"Parayı veren, düdüğü..."
“Muslera ve Sneijder konusuna gelince... İkisi için de henüz teklif almadık. Bu oyuncularımızın takımımıza katkıları son derece tatminkâr. Buna karşın belirlediğimiz fiyatlar var, kesinlikle pazarlığa açık değiliz. Bu rakamların altında asla vermeyiz."
"Bu nedenle yıldızlarımıza talip olanlar, teklif dahi veremiyorlar. Yüzde 100 kararlı olan kulüp varsa gelir, istediğimiz rakamı verir ve ancak o zaman yıldızlarımız gidebilir. Sözleşme maddelerine uymak mecburiyetindeyiz. Bu durumda bizim de elimizden bir şey gelmez."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı



























