Ayrılık resmileşti! PTT 1. Lig'e...
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor mücadelesinin sonrasında takımda bir ayrılık yaşandığını açıklamıştı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor mücadelesinin sonrasında takımda bir ayrılık yaşandığını açıkladı.
Albayrak, genç oyunculardan Emre Can Coşkun'un PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a kiralandığını söyledi.
Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 mücadelede sahaya çıkan Emre Can'ın 2016 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunuyor.
BORSAYA BİLDİRİLDİ
Galatasaray, Emre Can Coşkun'un sezon sonuna kadar 50 bin TL karşılığında Denizlispor'a kiralandığını borsaya bildirdi.
Sarı kırmızılı ekibin KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Profesyonel oyuncularımızdan Emre Can Coşkun'un 2014-2015 futbol sezonunun sonuna kadar 50.000 TL karşılığında Denizlispor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, Toulouse maçına damga vurdu!

Lille, deplasmanda tek golle kazandı

Hull City'de 6 imza birden!

Tottenham'da Richarlison kadro dışı!

Gabriel Martinelli'den 70 milyon euro'luk transfer

Luis Enrique'den Bradley Barcola için ayrılık itirafı!

Pierre Sage'den Ismaila Sarr için açıklama

Luis Enrique: "Ballon d'Or'u hak eden kişi PSG'den olmalı"

İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı

İngiltere Premier Lig'de transfer rekoru kırıldı





























