Aydın için kritik gelişme
Galatasaray iç transferde görüşmelere devam ediyor. Haberin ayrıntıları...

Galatasaray iç transferde görüşmelere devam ediyor. Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar, altyapıdan yetişen bir başka oyuncusuyla daha mukavele uzatacak. Aydın Yılmaz ile masaya oturan yönetim, 27 yaşındaki oyuncu ile sözleşme yenileyip Başakşehir'e kiralamayı düşünüyor.
NTV Spor'un haberine göre, 2013-2014 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor mücadelesinde ayağı kırıldıktan sonra uzun süre Galatasaray'da düzenli olarak forma giyemeyen Aydın Yılmaz'ın sözleşmesi sona erdi.
Yönetim ile görüşen Aydın, sarı kırmızılı ekipte kalmak istediğini belirtti. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmediği Aydın'ın oynayacağı bir kulüpte kariyerine devam etmesi istendi.
Başakşehir kulübüyle görüşen Aydın Yılmaz her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Aydın Yılmaz'ın sözleşmesini 2 yıl uzatıp Abdullah Avcı'nın ekibine kiralayarak maç kondisyonunu arttırmayı amaçlıyor. Aydın 2007-2008 sezonunda da yine Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı o dönemki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Zaniolo için İtalya'da yorum: "Fiorentina kariyerinin sonu!"

Real Madrid'de Alaba'ya veda kararı!

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!

Ranieri: "Svilar, takımda kalacak"

Inzaghi: "Barcelona'nın gücünü biliyoruz"

Real Madrid'de beklenen son yaklaşıyor: Ancelotti!

Bynoe-Gittens transferinde Londra devleri karşı karşıya!
