Avusturya'da eksik idman!
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, sakatlıkları bulunan Semih ve Engin'den yoksun çalıştı.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı Wörgl kasabasında sürdüren Galatasaray, çalışmalarını yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.
Wörgl Stadında, yağmur altında yaklaşık 1,5 saat süren antrenman basına açık olarak gerçekleştirildi. Beşe iki pas çalışmasıyla başlayan antrenman daha sonra dar alanda pas çalışması ile devam etti. Burada futbolcular değişmeli olarak kalecilik yaptı.
Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Eray İşcan, antrenör Claudio Taffarel yönetiminde çalıştıktan sonra taktik idmanda takımla birlikte yer aldılar.
Dünkü idmanda sakatlanan Semih ve Engin Baytar antrenmana çıkmadı.
Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Akşam antrenmanının sahada yapılmayacağı, otel içinde bulunan aletli çalışma odasında gerçekleştirileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika


























