Avrupa'da şaşkınlık: "Sanchez değil Ronaldinho"
Galatasaray'ın 25'lik Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'in Samsun maçında attığı Zidane çalımı ve röveşatası için Avrupa basını, "Sanchez değil, sanki Ronaldinho. Puskas ödülünü alacaktı" yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın başarılı Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'in Süper Lig'deki Samsunspor maçında attığı 'Zidane çalımı' ve arkasından yaptığı röveşata, Avrupa basınında da geniş yer buldu.
25 yaşındaki savunmacının ileri uçta yaptığı hareketler için, "Sanchez değil, sanki Ronaldinho. Bu hareketler olumlu sonuçlansaydı, Kolombiyalı neredeyse Puskas ödülünü alacaktı" yorumları yapıldı.
Sanchez'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027 yılının Haziran ayında bitiyor. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.
Galatasaray, Davinson Sanchez'i 2023 yılının Eylül ayında Tottenham'dan transfer etmişti. SarıKırmızılılar, İngiliz ekibine 9.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Kolombiyalı savunmacı bu sezon 12 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Guardiola'dan İlkay Gündoğan için açıklama!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!
