Aurier: "Karar Pochettino'nun"
Galatasaray'ında devre arası transfer dönemi için listesinde olduğu iddia edilen Serge Aurier'den transfer açıklaması geldi. Fildişi Sahilli savunmacı, "Karar Pochettino'nun..." diyerek sır vermedi.
Hem Nagatomo hem de Mariano'nun performansından memnun olmayan Fatih Terim'in yönetimden bek transferi talep ettiği iddia edilirken, Tottenham'ın Fildişi Sahilli savunmacısı Serge Aurier'nin de Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilmişti.
"Ben artık çocuk değilim"
26 yaşındaki Aurier, ülkesinin milli takımıyla bulunduğu kampta transfer dönemini değerlendirdi. Geçen sezon takımdan ayrılmak ve daha çok forma giyebileceği bir ekibe gitmek istediğini belirten yıldız oyuncu "Artık çocuk değilim. Hatta bir babayım. Mutlu olmak ve oynamak istiyorum. Geçen sezon bunun için uğraştım ama olmadı. Bu sezon aslında çok da kötü değil ancak son karar tabii ki Pochettino'nun" şeklinde konuştu.
Aurier bu sezon 3 Premier Lig, 1 de Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıktı ve takımına 1 asistlik katkı yaptı. Başarılı oyuncunun ilk mevkisi sağ bek olsa da, sol bek ve savunmanın ortasında da forma giyebiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!























