Aurelien Chedjou'nun son talibi
Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aurelien Chedjou'ya, Çinliler'in yanı sıra Fransız kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Olimpik Marsilya'dan sonra Lyon da devreye girdi ve iş giderek ciddileşiyor.
Fanatik
Galatasaray'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu Aurelien Chedjou'yu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Fransız kulüplerine Lyon da eklendi.
Daha önce Marsilya'nın radarına takılan Aurelien Chedjou'ya Ocak ayında teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilen Lyon, eğer oyuncuyu sezonun ikinci yarısında oynatmak isterse, Galatasaray'a bonservis bedeli ödemek zorunda. Oyuncusundan para kazanmak isteyen Galatasaray ise Çinliler'in de ilgisi nedeniyle süreci yakından takip ediyor.
Gözler Çin pazarında
Avrupa'daki devre arası transfer dönemi, Çin'in ana transfer dönemine denk geliyor. Bu da, futboldaki dev yatırımına devam eden Uzakdoğu devinin yeniden ortalığı karıştıracağı anlamına geliyor.
Galatasaray cephesi işte bu piyango döneminden en iyi şekilde yararlanıp, Aurelien Chedjou'yu Çin kulüplerine satarak bu bölgeye daha iyi bir takviye yapmayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde büyük onur!

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"

Hansi Flick: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz"

Lamine Yamal: "Koşmazsak kaybederiz"

THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!






















