Atsu'nun kız arkadaşı: "Hala hayatta, inanıyorum"
Hatayspor'un enkaz altında kalan futbolcusu Christian Atsu'nun kız arkadaşı BBC yayınına görüntülü bağlanarak açıklamalarda bulundu.
Fotoğraf : AA
Hatayspor'un enkaz altında kalan futbolcusu Christian Atsu'nun kız arkadaşı BBC yayınına görüntülü bağlanarak konuştu.
"HALA HAYATTA OLDUĞUNA İNANIYORUM"
Çalışmaların sürdüğünü söyleyen Marie Claire Rupio, "Atsu hala kayıp, nerede olduğu bilinmiyor ama hala hayatta olduğuna inanıyorum. Onun için dua ediyorum. Kendisinin hayatta olduğu ve hastaneye götürüldüğünün söylenmesi ve çocuklarımın bundan 11 saat sonra Atsu'nun nerede olduğunun bilinmediğini radyodan duymaları şok ediciydi" dedi.
Öte yandan enkaz altındaki diğer isim sportif direktör Taner Savut'un eşi Pınar Savut ise Hatayspor'a sitem ederek yalnız bırakıldıklarını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor


























