Atletico'nun hedefi İlkay Gündoğan!
Atletico Madrid, Manchester City ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan İlkay Gündoğan ile ilgilendiği belirtildi. Oyuncuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği yazıldı.
Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan için flaş bir transfer iddiası geldi.
İspanyol basınında yer alan habere göre, Atketico Madrid, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Manchester City ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşamayan tecrübeli orta sahanın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı.
GALATASARAY DA İLGİLENİYOR
Yıldız oyuncuyla Barcelona, Juventus ve Galatasaray'ın yanı sıra Bayern Münih'in de ilgilendiği ifade edildi.
Bununla birlikte Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta'nın elini çabuk tutarak bir an önce oyuncuyu ikna etmek istediği kaydedildi.
32 yaşındaki oyuncu, Manchester City formasıyla toplamda çıktığı 270 maçta 51 gol ve 34 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Stuttgart'tan Galatasaray'a özür! Sarı-kırmızılılardan yanıt

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!
























