Astori'den kötü haber geldi!..
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Davide Astori, kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Davide Astori, kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Serie A ekibi Lazio'nun da ilgilendiği başarılı savunma oyuncusu ile ilgili konuşan Cagliari Başkanı Tommaso Giullini, Lazio'ya ve Astori'yle ilgilenen diğer kulüplere transferde inebileceğimiz en alt rakamın 7 milyon avro olduğunu ilettik. Bu rakamı veren olsa Astori'yi satacaktık."
"LAZIO VAZGEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ"
"Lazio Başkanı Lotito, sportif direktörümüz Francesco Marroccu'yla telefonda görüştü ve bu şartlar altında transferi yapamayacaklarını söyledi. Bu durumdan anladığım kadarıyla Lazio ile görüşmelerimiz son buldu."
ASTORI UZATTI
Cagliari Sportif Direktörü Francesco Marroccu da yaptığı açıklamada Astori'nin 3 yıl daha takımda kaldığını ve sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı.
"Astori'nin sözleşmesinin uzatıldığını açıklamaktan gurur duyuyorum. İyi bir oyuncu. Sözleşmesi bitmek üzere olduğu için hakkında transfer söylentileri oldu. Ama Astori biizmle kaldı. Ona da çok teşekkür ediyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!

Barcelona'da Lewandowski belirsizliği!

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!


























