Astana'ya göre grubun favorisi...
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Astana'da teknik direktör Stoilov ve kaleci Eric kurayı değerlendirdi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER | Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Astana'da teknik direktör Stoilov ve kaleci Eric kurayı değerlendirdi.
Teknik direktör Stanimir Stoilov, rakiplerinin kendilerine karşı favori olduğunu ancak gidebildikleri yere gitmek istediklerini söyleyerek; "Rakiplerimiz her maçta bize karşı favori olacaklar fakat biz elimizden geleni yapmak zorundayız ve gücümüzü %100 kullanmalıyız. Doğal futbol oynayıp gidebildiğimiz yere gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Kaleci Nenad Eric ise grubun favorisinin Atletico Madrid olduğunu belirterek, "Elbette Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih gibi takımlarla eşleşmek isterdik ama yine de ilginç ve güçlü rakiplerimiz var grupta. Atletico grubun favorisi, çok iyi bir takımlar. Ancak biz de tüm rakiplerimizle mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan tarihi rekor: Bu takım gerçek mi?

Bayern Münih, Leipzig'e gol oldu yağdı!

Villarreal, Elche karşısında takıldı!

Borussia Dortmund, Berlin deplasmanında takıldı!

Inter, Bologna'yı attığı gole pişman etti!

PSG son 13 dakikada geri döndü!

Manchester City doludizgin! 7'de 7 yaptılar

Liverpool, Brentford deplasmanında geri döndü!

Hull City galibiyete hasret kaldı!

Venezia, Napoli'yi devirerek sezonun ilk galibiyetini aldı!
























