Aslantepe Manchester maçında kapalı gişe!
Galatasaraylı taraftarlar, Manchester United maçının biletletini tüketti. RAMS Park'taki mücadele kapalı gişe oynanacak.
Akşam

Fotoğraf : AA
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı konuk edecek olan Galatasaray'da taraftarlar, tüm biletleri tüketti.
Kapalı gişe oynanacak olan mücadelede CimBom'un en önemli kozlarından biri tribünde bulunan yaklaşık 50 binin üzerindeki taraftarı olacak.
Dış basında Sarı-Kırmızılılar ile ilgili özetle şu ifadeler yer aldı: "Galatasaray taraftarlarının, 30 yıl önce United'ı selamlayan ses duvarını 52.600 kapasiteli RAMS Park'ta taklit edebileceklerine şüphe yok. Bu deplasman, Avrupa futbolunun en zorlu görevlerinden biri. ManU 30 yıl sonra, Türk takımıyla bir başka ölüm kalım mücadelesi için 'cehenneme' dönecek."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
