Aslan'dan Belçika çıkarması
G.Saray, sağ bek ve forvet için Belçika'da Meunier ve Depoitre'nin peşine düştü
Geçen hafta Amsterdam'a giderek Van der Wiel, Van Rhijn ve Tannane için görüşmeler gerçekleştiren Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Belçika'da da temaslarda bulunduğu öğrenildi.
Denizli, başkan Dursun Özbek'e sunduğu transfer raporunda Donk dışında 4 takviye daha istemişti. Sağ bek, ön libero, kanat ve forvet oyuncularını kapsayan 10 kişilik liste İşbecer-Ergün ikilisine verildi ve bu doğrultuda rota Hollanda ve Belçika'ya döndü.
SAĞ BEK İÇİN GÜNDEMDE YİNE MEUNİER VAR
Sezon başı gündeme gelen Brugge'ün sağ beki Thomas Meunier için tekrar nabız yoklandığı öğrenildi. 24 yaşında 1.91 boyundaki Belçikalı sağ bek, bu sezon 23 maçta 3 gol atıp 1 asist yaptı ve tahmini bonservisi 5 milyon Euro civarında.
Gent'in geçen sezon Belçika'da şampiyon olmasında önemli rol oynayan Laurent Depoitre'ın da listede olduğu iddia edildi. Sezonun ilk yarısını 8 golle kapatan Belçikalı forvetin kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi var. Ancak Gent Şampiyonlar Ligi'nde tur atladığı için bu transfere zor gözüyle bakılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!
























