Aslan'a sürpriz golcü!
Forvet arayışını sürdüren Galatasaray'ın, İspanya ekibi Sevilla'da forma giyen Ciro Immobile ile ilgilendiği iddia edildi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Forvet arayışını sürdüren Galatasaray, İspanya ekibi Sevilla'da forma giyen Ciro Immobile ile ilgilendiği iddia edildi.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Sevilla sportif direktörü Monchi ile teknik direktör Unai Emery yapacakları görüşmede Immobile'nin devre arasında bir başka takıma kiralanmasını konuşacak. Immobile ile ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray'ın da yer aldığı belirtildi.
İtalyan golcü için Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig'den takımlar, İtalya'dan Napoli ve Sampdoria'nın da seferber olduğu iddia edildi.
Bonservisi Borussia Dortmund Ciro Immobile sezon başında Sevilla'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmıştı. Immobile bu sezon çıktığı 13 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.
KİRALIK OYUNCU KİRALANABİLİR Mİ?
UEFA'nın transfer yönetmeliğine göre, oyuncuyu kiralayan kulüp, futbolcuyu kiraladığı kulübün yazılı izni olması durumunda 3. bir kulübe kiralama operasyonu gerçekleştirebiliyor. Sevilla'nın burada yeni bir kiralama opsiyonunu tercih etmesinin nedeni, 3 milyon euroluk kiralama bedeli ödediği İtalyan oyuncunun satın alma opsiyonunu kaybetmek istememesi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
