Aslan transferde kükredi!
Sarı Kırmızılı ekip 9 yeni isimle anlaşırken, 6 oyuncusunu da göndererek oldukça hareketli bir süreç geçirdi.

Futbolda devre arası transfer dönemi tamamlanırken, kadrosuna 9 yeni isim alıp, 6 oyuncusunu gönderen Galatasaray, oldukça hareketli bir süreç geçirdi.
Ara transfer döneminde peş peşe yen isimleri kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılı ekip, Grasshopper'dan İzet Hajrovic, Bucaspor'dan Umut Gündoğan, Kayserispor'dan Salih Dursun, Gremio'dan Alex Telles, Borussia Dortmund'dan Koray Günter, Manisaspor'dan Oğuzhan Kayar, Centro Atletico Felix'ten Lucas Ontivero ve Eskişehirspor'dan Veysel Sarı'yı alırken, Boca Juniors'dan Guillermo Burdisso'yu ise satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.
YATIRIMI GELECEĞE YAPTI
Kadrosuna dahil ettiği genç isimlerle dikkati çeken sarı-kırmızılılar, önemli bir gençleştirme operasyonuna imza atmış oldu.
Yeni transferleri İzet Hajrovic (22), Umut Gündoğan (23), Salih Dursun (22), Alex Telles (21), Koray Günter (19), Oğuzhan Kayar'ın (18), Lucas Ontivero (19), Veysel Sarı (25) ve Guillermo Burdisso'nun (25) yaş ortalaması 21,5 olan "Cim Bom" ,ayrıca A2 takımından 18 yaşlarındaki Emre Can Coşkun ile İbrahim Coşkun'la da profesyonel sözleşme imzalayarak bu isimleri gelecek planlamalarına dahil etti.
Galatasaray, kiralık olarak alınan Burdisso dışındaki 8 yeni tranfseriyle de 4,5'ar yıllık mukaveleler yaptı.
TAKIMDAN GİDENLER
Sarı-kırmızılı ekip, ara transfer döneminde kadrosunda bulunan 5 ismi başka kulüplere kiralayıp, 1 isimle ise yollarını ayırdı.
Özellikle yabancı kontenjanını açabilmek için yoğun çaba harcayan "Cim Bom", Dany Nounkeu'yu Beşiktaş'a, Nordin Amrabat'ı Malaga'ya, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bruma'yı ise Gaziantepspor'a kiralarken, Albert Riera'nın sözleşmesini ise karşılıklı olarak fesh etti.
Engin Baytar'ı Çaykur Rizespor'a, Yiğit Gökoğlan'ı da Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak gönderen "Cim Bom", sezona Şanlıurfaspor'da başlayan Sercan Yıldırım'ı ise ikinci yarıda Bursaspor'a kiraladı.
UEFA'YA 3 YENİ İSİM
Sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile yapacağı maçlar öncesi UEFA'daki kadrosuna 3 yeni ismi dahil etti.
Kurallar gereği kadrosuna en fazla 3 oyuncu dahil edebilen "Cim Bom"da teknik direktör Roberto Mancini, UEFA listesi için Alex Telles, Guillermo Burdisso ve İzet Hajrovic'i tercih etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu
