Aslan, timsah avına çıktı!
Bursaspor’un istikbal vaat eden genç oyuncusu Batuhan Kör ile aynı takımdan genç golcü Ali Akman transferde listenin en başında bulunuyor.
Galatasaray'dan yerli avı. Sarı-Kırmızılı yönetim hem devre arası hem de sezon sonu için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bursaspor'un istikbal vaat eden genç oyuncusu Batuhan Kör ile aynı takımdan genç golcü Ali Akman transferde listenin en başında bulunuyor.
AVRUPALILAR DA YAKIN TAKİPTE
Lig ve kupada oynanan 2 maçta 6 gol kaydeden Batuhan aynı zamanda İngiliz kulübü Leicester'ın da gündeminde yer alıyor. Ali Akman'ı ise Avusturya kulüplerinden Salzburg takip ediyor.
FATİH TERİM DE ONLARI İSTİYOR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de çok istediği 2 oyuncunun devre arasında bitirilmesi için çalışmalar sürüyor. Ancak bu gerçekleşmezse sezon sonu için tüm şartlar zorlanacak.
AYTAÇ KARA VE MEHMET DE LİSTEDE
Cimbom 2 oyuncu dışında Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ve Eskişehirspor'dan Mehmet Özcan'la da ilgileniyor. Mehmet'in sözleşmesi sezon sonu biterken Aytaç için kulübüyle görüşme yapılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!
























