Aslan olmadı, imam oluyor...
Adı Galatasaray ile anılan Monacolu Yarouba Cissako'nun imam olmaya karar verdiği belirtildi.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Transferin son günlerinde sağ bek pozisyonu için adı Galatasaray ile anılan Monacolu Yarouba Cissako'nun “Ben anlaşmıştım. Ama kulüpler uzlaşamayınca imzalar atılmadı” sözleri yankı uyandırmıştı.
Oyuncunun böyle bir açıklama yapmadığı ancak mali şartlarda anlaşılamadığından dolayı bu transferin suya düştüğü belirtildi.
Le Parisien'in haberine göre, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cissako'nun Galatasaray'a transferi son anda olmadı. Cissako şimdi Monaco'dan ayrılarak imam olmak istiyor.
MÜSLÜMAN BİR ÜLKE...
20 yaşındaki futbolcunun Monaco'dan ayrılmayı kafasına koyduğu ve imam olmaya karar verdiği belirtildi. İslamı yaşayan bir ülkeye gitmek isteyen Cissako'nun en büyük hayallerinden birinin de imamlık olduğu yazıldı.
Bonservisi Monaco’da olan ve geçen sezon Zulte Waregem’de oynayan Fransız oyuncu, Belçika’da 30 maçta 1 gol atıp, 7 de asist yapmıştı.
Öte yandan bazı haber siteleri ise Yarouba Cissako'nun futbolu tamamen bırakıp, imamlık yapacağını bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!
























