Aslan gelir!.. Porto gider...
Galatasaray'ın 18 Temmuz'da Almanya'da kamp yapacağı otelde bulunan Porto, sarı kırmızılılar gelmeden önce otelden ayrılmak zorunda kalacak.
Webaslan.com

EURO 2008'deki A Milli Futbol takımımızın başında bulunan Terim, ısrarla Biefeld'de kamp yapılmasını istemişti. İstanbul'a döndükten sonra 18 Temmuz'da Almanya'ya hareket edecek edecek olan sarı kırmızılıların kamp yapacağı otelde bulunan Porto, kamp için başka bir yere gitmek zorunda kalacak.
İşin ekonomik boyutlarını da düşünen otel yetkilileri Galatasaray'ın gelmesiyle, gurbetçi akınına uğrayacak olan Biefeld'de kasasını da doldurmuş olacak.
Teknik direktör Fatih Terim de "Porto'ya yer ayırmışlardı. Ancak biz istedikten sonra, vazgeçtiler onlara vermekten. Galatasaray’ın büyüklüğüne bu da güzel bir örnek" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Manchester City, Donnarumma için Ederson'u bekliyor!
