Aslan eksik çalıştı
Galatasaray, Gaziantepspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in ilk maçının hazırlıklarını eksik isimlerin yokluğunda sürdürdü.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana Türkiye A Milli Takımı'nda bulunan Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut, A2 Milli Takım kadrosuna davet edilen Emre Çolak, İsveç Milli Takımı kadrosunda yer alan Johan Elmander, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda olan Didier Drogba, Fas Milli Takımı'na çağrılan Nordin Amrabat, Kamerun Milli Takımı'nın oyuncuları Aurelien Chedjou ve Dany Nounkeu ile Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Fernando Muslera katılmadı.
Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan takımımız, dar alanda gerçekleştirilen pas çalışmasının ardından yine dar alanda çift kale maça geçiş yaptı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bu akşam saat 18.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























