Asamoah: "Galatasaray'ı istiyorum"
Galatasaray’ın sol bek transferi için her konuda anlaşma sağladığı Kwadwo Asamoah, Juventus yöneticileriyle bir görüşme yaptı. 1 yıllık kontratı kaldığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılı takıma gitmek istediğini İtalyan kulübüne bildirdi.

Galatasaray ile Kwadwo Asamoh arasındaki flörtte flaş gelişme...
28 yaşındaki Ganalı futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi kulübü Juventus’la bonservis sorununu çözmek istiyor. Konuyla ilgili olarak Asamoah’ın da kulüp yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.
Buna göre Asamoah’ın, 1 yıllık kontratının kaldığını hatırlatarak, Galatasaray’a gitmek için izin istediği ifade ediliyor. Bu hamleyle birlikte Galatasaray’ın eli daha da güçlenmiş oldu.
Bugün itibariyle Juventus’la bonservis pazarlıklarına başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu transferi maksimum 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Bek sorunu kökten çözülecek
Kwadwo Asamoah transferinin gerçekleşmesi halinde, Galatasaray yıllardır sıkıntısını çektiği savunma bekleri konusunda adeta çağ atlayacak. Sağda Mariano ve solda Asamoah’la bambaşka bir görünüme bürünecek Cim Bom’un, geçmiş senelere nazaran hücumda çok daha etkili olacağı tahmin ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
