"Artık yumurta kapıya geldi"
Galatasarayımızın basın sözcüsü Şükrü Ergün, Gençlerbirliği karşısında 2-0'dan 3-2 galip gelmemiz hakkında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ımız, Gençlerbirliği’ni 3-2 yenerek lig ikinciliği yolunda çok önemli bir galibiyet aldı. Çünkü Devler Ligi yolundaki en büyük rakibi Beşiktaş da Kasımpaşa’yı 2-1 yendi.
Ancak dikkat çeken nokta ise Sarı-Kırmızılılarımızın ilk yarı 2-0 geriye düşmesi, galibiyeti 90+4’te Umut’un ayağından bulduğu golle elde etmesiydi. Cimbom bu sezon ligde ilk kez uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanmayı başardı.
Basın Sözcümüz Şükrü Ergün, bu sezon ilk defa yaşanan bu durumu değerlendirerek “İşin ciddiyetini anlayarak kazanma azmiyle saldırdılar. Artık yumurta kapıya geldi. Lig bitiyor. İkincilik ciddi anlamda riske girdiği zaman demek ki bazı şeyler takımın görev gücünü ortaya çıkmasını sağlıyor” diye konuştu.
Bunun teknik direktörümüz Roberto Mancini ve futbolcuların ciddiyet göstermediği şeklinde anlaşılmaması gerektiğini belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























