Artık Osimhen'siz olmayacak
Galatasaray teknik heyeti, bundan sonra ağır sakatlığı olmadığı sürece Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'i dinlendirmeyecek.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçında Juventus sınavını da düşnerek rotasyon yapmıştı.
Cimbom, Konya'da kaybederek şampiyonluk yarışında kredisinden yedi. Sarı-kırmızılılarda Nijeryalı golcü Victor Osimhen, Konyaspor deplasmanında dinlendirilmişti. Buruk, usta golcü ile ilgili yeni bir karar aldı.
SAKATLANMADIĞI SÜRECE 11'DE
Buna göre Osimhen, bundan sonra ağır sakatlık geçirmediği sürece 11'de olacak. Teknik heyet onu bir daha dinlendirmeme kararı aldı.
Osimhen'in olmadığı maçlarda Galatasaray ya puan kaybediyor ya kazanmakta zorlanıyor.
OSIMHEN'SİZ TADI TUZU YOK
Galatasaray, bu sezon Nijeryalı yıldızın oynamadığı 5 maçta da galibiyet alamadı.
Aslan, Frankfurt'a 5-1 yenilirken, Union SG'ye evinde 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe'ye Süper Kupa finalinde 2-0 kaybeden Cimbom, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalırken son olarak Konyaspor'a 2-0 yenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

Manchester United'da kazan kaynıyor!

Bruno Fernandes'e hırsızlık şoku!





















