Artık bize yazamayacaklar!
Premier Lig'de mücadele eden üç Londra ekibi de Juventus'un İtalyan golcüsünüi transfer etmek isterken, yıldız futbolcu gönlünün İtalya'da kalmaktan yana olduğunu açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
Mirror'da yer alan haberde, Brezilya doğumlu İtalyan oyuncu Amauri için QPR, Tottenham ve Fulham'ın teklifte bulunduğu yazıldı. Bonservisi Juventus'ta olan ancak ilk yarıyı Parma'da geçiren Amauri için üç Londra kulübünün de hamlesi olduğu ancak Amauri'nin İtalya'da kalmaktan yana görüş bildirdiği ifade edildi.
"İtalya ve çevresinden teklifler olduğunu biliyorum. Ancak ben İtalya'da kalmaktan yanayım. Çünkü milli takım benim için halen bir rüya burada olursam şansımın daha da yüksek olacağını düşünüyorum." sözlerini kullanan Amauri, Ocak ayında oynamak istediği bir takıma gideceğini ve ayrıca üç sezon daha futbol oynamak istediğinden gelecek teklifleri de buna göre değerlendireceğini belirtti.
31 yaşındaki yıldız daha önce Bellinzona, Parma, Napoli, Piacenza, Empoli, Messina, Chievo, Palermo ve Juventus forması giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"





















