Arsenal'den Elneny açıklaması geldi
Galatasaray'ın transfer girişiminde bulunduğu iddia edilen Mohamed Elneny konuusnda teknik direktörü ve aynı zamanda eski takım arkadaşı olan Mikel Arteta açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve Arsenal'e geri dönen Muhammed Elneny'nin geleceğiyle ilgili teknik direktör Mikel Arteta'dan açıklama geldi.
Galatasaray'ın kiralamak için girişimlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu için konuşan Arteta, Mısırlı oyuncunun ayrılığını şu aşamada düşünmediklerini kaydetti.
İspanyol hoca, "Elneny'yi iyi tanıyorum. Onunla oynadım ve güçlü yanlarını, eksiklerini biliyorum. Nasıl bir oyuncu olabileceğinin de farkındayım. Gerçekten etrafında olmak isteyeceğiniz pozitif bir karakter ve çok iyi özellikleri de var. Şu anda bizimle, tüm desteğini verecek. Herkes gibi onun da en iyi performansını vermesi için uygun ortamı hazırlıyoruz. Takımda kalacak mı, bilmiyoruz. 6 Ekim'e daha çok var." ifadelerini kullandı.
Arsenal ile 2022'ye kadar sözleşmesi olan 28 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Beşiktaş'ta 36 maça çıktı ve 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluğunu ilan eden üçüncü takım Bayern Münih oldu

Bayern Münih'i yönetimini şok eden Sane gelişmesi

Alexander-Arnold açıkladı: "Gidiyorum"

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe
