Arsenal'de sakatların durumu ne?
Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim'de karşılaşacağımız Arsenal'de menajer Arsene Wenger, sakat oyuncuların durumu ile ilgili açıklamada bulundu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim'de karşılaşacağımız Arsenal'de menajer Arsene Wenger, sakat oyuncuların durumu ile ilgili açıklamada bulundu.
Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında 1 Ekim Çarşamba günü Galatasaray'la karşılaşacak olan Arsenal'de sakat oyuncular hakkında konuşan Wenger, "Nacho Montreal, Yaya Sanogo gibi genç oyuncuların milli takım arası sonrasında takıma döneceklerini söyledi.
Theo Walcott ve Gnabry ile ilgili de konuşan Wenger; "Theo çok iyi çalışıyor, Gnabry de aynı şekilde. Diğer isimler gibi onlar da milli takım arasının ardından takıma dönecekler.
1 Ekim'de Emirates Stadı'nda oynanacak karşılaşmada ismi geçen oyuncuları kullanamayacak olan Arsene Wenger, takımı kadroda bulunan diğer oyuncularda oluşturacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!



























