Arsenal G.Saray'ı unutamadı
Arsenal'in ev sahipliği yaptığı Emirates Cup'a Galatasaray'ın da davet edilmesi İngilizlerde endişe yarattı. Ada medyası, 2000 UEFA Finali'nde yaşanan şiddet olaylarını yeniden sütunlarına taşıdı.
Webaslan Dış Haberler
3-4 ağustosta düzenlenecek olan turnuvaya sarı-kırmızılıların davet edilmesi üzerine ada medyası, 2000 UEFA finalinde yaşanan şiddet olaylarını hatırlattı.
İngiliz gazetesi Daily Mail'de yer alan haber de UEFA finalinde yaşanan şiddet olaylarının Emirates Cup'ta da yaşanmasından endişe edildiği belirtiliyor.
Galatasaray'ın 2000 UEFA kupasında Arsenal ve Leeds United takımlarıyla oynadığı maçlarda taraftarlar arasında birçok olaylar çıkmış, yaşananlar yıllarca gündemde kalmıştı. Gazetede yer alan haberde turnuvanın Yaz aylarında düzenlenecek olması ile birlikte alkol kullanımının artacağı ve şiddet olaylarının tırmanabileceği hatırlatılıyor.
Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan derbide sarı-lacivertli bir taraftarın öldürülmesi dünya medyasında yer almış ve haberlerde Türkiye'de holiganizmin yeniden canlandığı ifadeleri yer almıştı.
İngiliz medyasında; Didier Drogba, Wesley Sneijder ve eski Arsenal'li Eboue gibi dünya yıldızlarının turnuvada görücüye çıkacağı da vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret



























